App Development

Wat bieden wij?

Een passende uitbreiding voor veel websystemen is een app voor mobiele telefoons en/of tablets. Een app kan enorm belangrijk zijn om klanten te behouden, het bindt de klant namelijk echt aan jouw bedrijf. We richten ons op het bouwen van apps voor de grootste mobiele markten: iOS en Android. iOS en Android bezitten gezamenlijk 99,6% van de mobiele markt. We bouwen de apps volledig native, wat betekent dat de prestaties zeer goed is en het gebruiksgemak past bij wat de gebruiker zelf gewend is. We bieden hierin verschillende mogelijkheden, met onder andere een app die gelinkt is met de website, zodat alles centraal geregeld kan worden!

iOS

De App Store van Apple is de meest lucratieve plek voor betaalde apps. Wij schrijven apps voor iOS in de programmeertaal Swift. Een aantal jaar geleden heeft Apple zelf deze programmeertaal ontwikkeld en sluit daarom naadloos aan op de hardware. Het apart voor iOS ontwikkelen, heeft mede als voordeel dat de gebruikersinterface hierop ook kan worden aangepast. iOS gebruikers zijn bijvoorbeeld andere menu-balken gewend dan Android gebruikers, waar wij op kunnen aansluiten om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken.

Gekoppeld systeem

Wij kunnen voor u een website en apps ontwikkelen. Daarbij kunnen wij het systeem op een dusdanige manier maken, dat de app gebruikmaakt van dezelfde inhoud als de website. Update u dus een stukje tekst op de website, of voegt u een evenement toe? Dan zal dit ook direct in de app veranderen en vice versa.

Android

Android is goed voor meer dan 80% van de mobiele gebruikers en daarom voor elke mobiele app een onmisbare markt. Voor Android ontwikkelen we apps in Java. Java is de programmeertaal die Google gebruikt om apps in Android te draaien. Veel app-ontwikkelaars maken gebruik van verschillende tools om één generieke app te ontwikkelen die dan wordt overgezet naar zowel iOS als Android. Dit zorgt ervoor dat de app geen gebruik kan maken van Android-specifieke functionaliteiten en dat de app op alle platformen aanzienlijk trager werkt. Om die redenen kiezen wij er dus voor om te ontwikkelen zoals het hoort!

Gebruiksgemak

Omdat wij de apps zorgvuldig ontwikkelen, waarbij we voor zowel iOS als Android verschillende opties hebben, kunnen wij voor iedere gebruiker een gebruiksvriendelijke app realiseren. Onze websites zijn altijd al gericht geweest op mobiele gebruikers. Vanuit die visie hebben we veel kunnen leren over gebruiksgemak op mobiele telefoons.

Het is van niet te missen belang om de app snel te laten werken. Wat is er nou irritanter dan op een knopje te klikken en vervolgens een minuut te moeten wachten totdat de app weer verder gaat! Om dat te voorkomen ontwikkelen we de apps zoals wordt voorgeschreven door Apple en Google.