Online Marketing

Online Marketing

Wat doen wij ermee?

Online Marketing is niet altijd even helder voor iedereen. De gewone marketing, zoals het bellen van potentiele klanten of het plaatsen van een advertentie in de krant zijn vrij directe acties in vergelijking met het optimaliseren van de SEO of het hebben van een Facebook pagina. Toch is Online Marketing erg belangrijk en zorgt het voor naamsbekendheid op het internet.

In de onderstaande kopjes kunt u meer lezen over hoe wij Online Marketing toepassen op uw website en waarom dit nuttig is voor de website en de naamsbekendheid op het internet.

Wat is het Nut van Social Media?

Wat is het belang van het gebruik van social media, in hoeverre kunnen wij u hierbij assisteren en wat levert het uiteindelijk op?

Waarom is SEO zo Belangrijk?

Wat is het belang van optimalisatie voor de zoekmachines, hoe zorgen wij voor perfect optimalisatie en wat levert dit op in verhouding met een niet geoptimaliseerde website?

Is Adverteren Online het Geld waard?

Het belang van adverteren, ondanks de opkomst van AdBlock, en hoe wij u hierbij kunnen assisteren.

Hoe zorgt Analyse voor Verbetering?

Hoe belangrijk is het analyseren van de bezoeker en hoe zorgen wij ervoor dat de website juist wordt bijgestuurd aan de wensen van de potentiële klant?