Ons Succes

En we zijn er Trots op!
Succes

Boothurenzwolle.nl
Voor het huren van een sloep in de Zwolse grachten is Boothurenzwolle.nl de aangewezen website. Voor een tocht langs de mooie bezienswaardigheden langs de Zwolse grachten is hier een sloep met schipper te huur. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de tocht te lunchen met hapjes en drankjes, of in de avond zelfs te BBQ’en aan boord! Met een volledig nieuwe website met geïntergreerd boekingssysteem kan Boothurenzwolle.nl een stuk gemakkelijker zijn boekingen vol krijgen, inplannen en organiseren.

Werkzaamheden o.a: web design, hosting, content-writing, reserveringssysteem

Succes

Arjen Valk Tuinontwerpen
Arjen Valk is een tuinontwerper gevestigd in Beetsterzwaag, Friesland. Voor een tuinarchitect is het belangrijk een website te presenteren, welke de stijl en sfeer van de tuinarchitectuur reflecteert, wat de bezoeker uitnodigt in gesprek te gaan.
Arjen Valk heeft er daarom voor gekozen om zijn partner, Monique Koswee, de website te laten ontwerpen. De vraag aan ons was dit ontwerp te vertalen naar een website, welke op alle soorten schermen goed leesbaar is, soepel werkt en waarbij de layout herkenbaar blijft. Het uiteindelijke resultaat heeft inmiddels meerdere aanvragen opgeleverd in Friesland, maar ook elders in Nederland.

Werkzaamheden o.a: web development, geheel eigen WordPress thema maken, responsive design
Monique: ‘Jelle begrijpt de taal van het ontwerpen, is accuraat, denkt goed mee en komt tot praktische oplossingen, waardoor wij vrij snel tot het gewenste resultaat zijn gekomen. Wij bevelen u CLVR. Web Design zeker aan.’

Succes

Short-Stay Inn
Short-Stay Inn is een soort AirBnB gericht op een specifiek segment: verhuren voor een middellange periode met professionele verhuurders. Zo kan hier voor stage, uitwisseling of bijvoorbeeld tijdens het zoeken naar een permanente woning een ruimte, studio of apartement worden gehuurd. Short-Stay Inn is ontstaan in Enschede, maar heeft zich in korte tijd uitgebreid tot een landelijk bedrijf! Mede door een solide website, met daarbij onder andere een slim opgezette AdWords campagne blijft Short-Stay Inn groeien in locaties én aanvragen.

Werkzaamheden o.a: web design, inlogsysteem, housingtemplates, custom Google Maps kaart, content-writing, Facebook, AdWords & LinkedIn ad campagnes

MTB de Hondsrug
De Drenthse MTB vereniging ‘De Hondsrug’ wilde graag meegaan in de tijd en de website vernieuwen. Hier hebben wij ons steentje in bijgedragen door een multi-page website te creeren, met aanmeldpagina’s, een betalingsysteem en een afgeschermde forum voor begeleiders en coaches. Op deze website kunnen (potentiele nieuwe) leden alle informatie vinden over de vereniging, hoe ze zich kunnen aanmelden voor evenementen (en ook afmelden) en de agenda van de komende weken zien. Hierdoor is de vereniging online weer helemaal actueel en wordt de website meteen gevonden in de zoekresultaten door een effectief SEO beleid.

Werkzaamheden o.a.: web design, custom PHP functies, SEO optimalisatie

Succes

Satys
Een samenwerking tussen CLVR. Web Design en Satys heeft geleid tot de simplistische, maar effectieve, website van Satys. Dit bedrijf is opgericht door een groep ambitieuze studenten die de manier van feedback geven willen verbeteren. Satys staat voor snelle microfeedback waarbij er snel gedetailleerde conclusies kunnen worden getrokken. Daarnaast moet feedback geven weer leuk worden. Om dit te realiseren, hebben wij ook een grote rol gespeeld in de realisatie van een eerste versie van dit feedback-systeem.

Werkzaamheden o.a: web design, hosting & domain, app development, content-writing, partnership

Succes

Motorcycle Tours New Zealand
Motorcycle Tours New Zealand was een jonge organisator van motortochten door het bloedstollend mooie landschap van Nieuw-Zeeland. De eigenaar Mark Wessels begon na een paar bezoeken van het land te houden en wilde er daarom wel een centje verdienen als hij daar elke Europese winter zou verblijven. Daarbij hoorde natuurlijk ook een online stuk om mensen te werven, maar vooral ook om boekingen soepel te laten verlopen voor zowel de klant als het bedrijf. Wij hebben daarom een solide website neergezet die niet alleen van het scherm spat, maar ook nog eens een solide onderliggende techniek behelst.

Werkzaamheden o.a: web design, hosting & domain, grote hoeveelheid content-writing, reserveringssysteem

Succes

Pour Elle
Instituut voor totaalkosmetiek Pour Elle is één van de allereerste successen van CLVR. Web Design. De website zag er tot en met 2014 zo uit. Door deze verouderde website kon de schoonheidssalon geen aansluiting vinden met de vlotte, nieuwe generatie. Maar ook was het instituut lastiger te bereiken, was de informatie gedateerd en de website onhandig in gebruik. Met de nieuwe, frisse website die intuïtief en gemakkelijk is in gebruik, heeft Pour Elle een grote stap gemaakt. De dames van de salon kunnen de inhoud van de website zelf simpel onderhouden en daarbij bijvoorbeeld elke maand up-to-date acties tonen. Voor een bedrijf als Pour Elle een zeer grote stap!

Werkzaamheden o.a: web design, hosting & domain, web development

Wilt u ook graag bij één van onze successen horen? Neem dan contact met ons op!