Waarom Wij?

En niet de concurrent?

U vraagt zich mogelijk af waarom u zou moeten kiezen voor CLVR. Web Design in een markt waar talloze soortgelijke ondernemingen opereren. Wat maakt CLVR. Web Design zo bijzonder in tegenstelling tot de concurrent? Ten eerste kunt u onze website en onze successen bezoeken om te ontdekken wat wij allemaal kunnen. Daarnaast kunt u hieronder een aantal punten vinden waarom wij de beste keuze zijn voor uw onderneming!

Z

Zichtbaar Resultaat

Zoals op de ‘Ons Succes‘-pagina is te zien, hebben we reeds resultaten geboekt om trots op te zijn!

Z

Jong & Fris

Wij zijn twee jonge studenten die ons graag in de wereld van het ondernemen wanen. Daarmee is onze motivatie uitermate hoog om kwaliteit te leveren en geven wij een andere kijk op web design dan de ondernemingen die al vele jaren opereren op deze markt. Bovendien zijn wij opgegroeid met computers en kunnen wij hierdoor snel en efficient te werk gaan.

Z

Voordelig

Wij zien ondernemen als een leerproces en daarmee is de prijs net wat lager dan de concurrent. Dit komt echter niet gepaard met een verlaging van de kwaliteit. Wij zijn uitermate gedreven om top prestaties te leveren. Door het feit dat wij ook profijt hebben van het hebben van u als klant, door meer te weten te komen over webdesign, online marketing en ondernemen, vragen wij wat minder!

Z

Online Marketing

Veel ondernemingen in deze markt bieden enkel een mooie website aan. Echter zal de website nauwelijks bezocht worden indien er niks met Online Marketing wordt gedaan. Wij hebben deze twee onderdelen aan elkaar gekoppeld en zorgen daarmee niet alleen voor een mooie website, maar ook één die gevonden kan worden door potentiële klanten!

Z

Meedenken

Wij denken erg graag mee binnen uw bedrijf. Door het feit dat wij zowel een technische als een economische achtergrond hebben kijken wij naar situaties uit verschillende perspectieven. Zo kunnen wij op meer plekken helpen dan enkel de website en de marketing.

CLVR. Web Design