Wat Kunnen Wij?

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over wat wij u kunnen bieden op het gebied van web design, app development en online marketing. Wij hechten veel waarde aan het duidelijk communiceren naar u toe zodat u weet wat u te wachten kunt staan. Openheid en eerlijkheid is daarmee ook een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met ons indien u toch nog vragen heeft.

Web Design

De hoofdactiviteit van CLVR. Webdesign, het maken en beheren van websites. In dit onderdeel kunt u meer lezen over wat wij kunnen op het gebied van Web Design en welke mogelijkheden er voor u zijn. Zo leggen wij de nadruk op gebruiksvriendelijkheid zodat u, zonder allerlei cursussen te volgen, ook uw eigen website kunt beheren en aanpassen.

App Development

Tegenwoordig wordt erg veel gedaan met de mobiele telefoon. Websites worden het meest bezocht met de telefoon. Hierdoor is een App een erg goede toevoeging voor een website om de klant beter te kunnen binden. Ook bieden wij mogelijkheden om een App te maken dat helemaal los staat van een website. In dit onderdeel kunt u hier meer over lezen.

Online Marketing

Een website is eigenlijk niet ‘af’ wanneer de site functioneel is en er mooi uitziet. Het is ook belangrijk dat klanten de website kunnen vinden. Hier speelt Online Marketing een grote rol in. Door middel van advertentie campagnes (AdWords, Facebook & LinkedIn) en het optimaliseren van pagina’s wordt het bezoekers aantal verhoogt en (mogelijk) ook het aantal contactopnames/verkopen. In dit onderdeel kunt u meer lezen over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van Online Marketing.