Web Design

Wat kunnen wij?

Het creëren van websites is de hoofdactiviteit van CLVR. Web Design. Wij zijn al meer dan twee jaar bezig met het maken van eenvoudige en complexe websites voor klanten met verschillende wensen. Hierdoor hebben we veel expertise gekregen over o.a. de inrichting van de website, functies zoals een betalingssysteem, inlogsysteem of een interactieve vragenlijst en het schrijven van content over een grote variatie van onderwerpen.

Divi & The Divi Builder

Voor de meeste websites gebruiken wij Divi. Dit is een thema gemaakt door Elegant Themes dat een sterke responsive basis geeft voor iedere website. Vanuit daar bewerken wij de pagina naar uw wensen. Zo hebben we met Divi de website mtbdehondsrug.nl gemaakt, maar ook de website satysfact.nl. Deze twee websites verschillen sterk van elkaar, maar zijn door Divi, plugins en specifieke technische aanpassingen tot twee kwalitatief hoge websites gemaakt.

Ook biedt Divi de ‘Divi Builder’. Hiermee kunnen eenvoudig pagina’s worden gemaakt en aangepast zonder dat hierbij veel kennis nodig is over web design. Hierdoor wordt de site een stuk gebruiksvriendelijker en kunt u gemakkelijk zelf uw website beheren en bewerken.

Custom Web Building

Door al enkele jaren bezig te zijn met het maken van website zijn wij erg goed geworden in het begrijpen en bewerken van CSS/HTML. Dit is de ‘taal’ van de website. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk gepersonaliseerde wijzigingen voor u doorvoeren zodat uw website niet bestaat uit ‘standaard’ pagina’s, maar uit pagina’s die precies aansluiten bij uw wensen.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden op het gebied van Javascript en PHP indien u animaties wilt toevoegen op uw website. Denk hierbij aan de website ‘Humaan‘ waarbij als u linksboven over het logo met uw muis heen gaat dan verandert het logo in ‘Home’. Dit is een animatie gemaakt met Javascript en wij bieden de mogelijkheid om soortgelijke animaties toe te passen op uw website.

Eenvoudig & Effectief voor Starters

Als u een idee heeft dat nog niet helemaal van de grond is gekomen of juist wel al, maar een website ontbreekt, dan kunnen wij eenvoudig & effectief u een website aanbieden. Zo hebben wij voor de klant Satys-Fact een one-pager opgesteld waar deze klant altijd naartoe kan verwijzen indien men meer informatie wil over het product óf contact op wil nemen. Dit is een eenvoudige website, maar zeer geschikt voor starters door onder andere de lage kosten die hier bij komen kijken.

Zo betaalt u niet meteen honderden euro’s voor een website over een idee dat nog onzeker is of het zal slagen of niet. Wij kijken ook graag met u mee hoe wij een goede website op kunnen stellen dat rekening houdt met uw budget. Door onze ervaring met andere starters kunnen wij u adviseren welke functies wel of niet waardevol zijn bij de start van uw website.

U bent Eigenaar van uw Website

Wij vinden het belangrijk dat u de eigenaar bent van uw eigen website en niet altijd via ons wijzigingen moet laten doorvoeren. Niet omdat wij ‘lui’ zijn, maar omdat wij er in geloven dat u ook de mogelijkheid moet hebben om kleine aanpassingen door te voeren zoals de wijziging van een tekst of het plaatsen van een nieuwe afbeelding. Om deze reden werken wij vaak met Divi en zijn wij altijd bereid om u WordPress uit te leggen!

Als u liever wilt dat alles via ons gaat dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Wij kunnen uw zorgen omtrent de website geheel wegnemen door de website voor u te beheren. Hiervoor bieden we ook onderhoudspakketten aan zodat wij altijd voor u paraat zijn om de website te updaten en wijzigingen door te voeren.